Våra grundläggande perspektiv


På Schening har vi hjälpt ledande företag inom flera branscher att tackla utmaningar i många år.  Även om alla problem vi stöter på är olika så angriper vi alla våra uppdrag med vissa grundläggande perspektiv:

 

  1. Vi vill att alla våra genomförda projekt ska vara en bra framtida referens samtidigt som vi skapar en långsiktig relation med vår kund. Detta återspeglar sig i vår approach till uppdraget och hur vi arbetar tillsammans med våra kunder.
  2. Vi är en faktabaserad konsultfirma, data-drivna och transparenta i vårt arbete. Det dyker inte upp några överraskningar under projektets gång, ni vet redan från första början vad ni bör förvänta er av projektet och hur vi tillsammans kommer dit.
  3. Vår djupa erfarenhet garanterar de bästa lösningarna och strategin för att driva utvecklingen av er verksamhet framåt.
  4. Vi vet att våra kunder på sikt vill förbättra sin prestanda och öka sin lönsamhet, men de vill också göra det nu. I många av våra uppdrag genomför vi åtgärder som redan inom det första eller andra kvartalet reducerar kostnader – samtidigt som grunderna sätts för fortsatta och ännu större förbättringar.
  5. Vi är inte förpliktade att följa någon strikt lösningsgång, vår enda angelägenhet är vad som är bäst för våra kunder.
  6. Vårt arbete innefattar allt från utformandet av en strategi till själva implementeringen. Vi kan utforma en ny strategi eller analysera ett problem, föreslå lösningar och sedan, utifrån kundens behov, även stödja i implementeringen.
  7. Vi tycker om – verkligen tycker om – vad vi håller på med. Det finns inget mer givande för oss än att tackla en svår uppgift från vår kund, ta fram den bästa lösningen och genomföra förändringen.

 

För mer information om hur Schneing kan hjälpa er, skicka oss ett email eller ring oss. En av våra konsulter står redo att besvara era frågor.